Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita
4 dages holdbarhed

Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita

3.55 (76)
Under 30 min
10 Ingredienser
Klassiker med et twist. Med rødbeder i bøffen og serveret med en rødbederaita med peberrod og kapers er der masser af god smag og mæthed, når den serveres på lækre grove burgerboller.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Rødbede
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sennep
1+1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Yoghurt naturel
2 dl
(Mælk, Laktose)
Peberrod frisk
½ stk
(Svovldioxid)
Kapers
¼ glas
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 635 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 56 g
  • Protein: 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Brug engangshandsker, hvis du har det. Riv dem på den grove side af rivejernet.
Rør kødet med ¼ af rødbederne, lidt salt, peber, sennep og æg. Form bøffer og pensl med olie. Brun dem først ved høj varme på begge sider og steg derefter ca. 5-6 min. på hver side ved middelvarme.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min.
Skyl og tør salaten. Pil løg og skær det i helt tynde skiver.
 Rør yoghurt med resten af de revede rødbeder, skrællet og revet peberrod, kapers, sennep og smag til med salt og peber.
 Du kan også servere raitaen ved siden af.
Håber maden smager!