5 dages holdbarhed
Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chili dip
4.25 (155)
Under 30 min
13 Ingredienser
Der er bare masser af god smag i denne ret med kylling - iklædt en krydret panering, serveret med en herlig tabouleh og sød chili dip. Kombinationen er i top og det er en ret for hele familien.
Der er bare masser af god smag i denne ret med kylling - iklædt en krydret panering, serveret med en herlig tabouleh og sød chili dip. Kombinationen er i top og det er en ret for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Bulgur
1½ dl
Rasp
½ dl
Paprika
½+½ tsk
Røget chili
½ tsk
Solo hvidløg
¼+¼ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
1 stk
Gul peber
1 stk
Forårsløg
1 stk
Citron
½ stk
Rosiner
15 g
Sød chilisauce
1 spsk
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 652 kcal
- Fedt:
- 19 g
- Kulhydrater:
- 69 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig. Hæld overskydende vand fra.
Bland rasp, ½ tsk paprika, chilipulver, ¼ presset hvidløg, ½ tsk salt og friskkværnet peber i en plastpose.
Vend kyllingefileterne med paneringen i posen. Sørg for at de alle bliver dækket godt med panering.
Steg kyllingen i ½ spsk olie på en slip-let pande ved middelvarme ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
Skyl og skær tomat og peberfrugt i små tern. Hak hvidløg fint og skær forårsløgene i tynde skiver.
Bland 1 spsk olivenolie med citronsaft og paprika. Vend det i bulguren sammen med rosiner, grøntsager og hvidløg.
Rør sød chilisauce med creme frisk og servér dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.
Håber maden smager!