4 dages holdbarhed
Wokstrimler med chili, forårsløg og kokosmælk
3.76 (433)
Under 30 min
9 Ingredienser
En farverig og smagfuld ret med wokstrimler, rødløg og forårsløg, og masser af smag fra både karry, ingefær, chili, soja, kokosmælk og koriander. Serveres med brune ris.
En farverig og smagfuld ret med wokstrimler, rødløg og forårsløg, og masser af smag fra både karry, ingefær, chili, soja, kokosmælk og koriander. Serveres med brune ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Fuldkornsris
200 g
Forårsløg
6 stk
Ingefær
15 g
Rød chili
¾ stk
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Karry
1½ tsk
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce
1 spsk
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 774 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 83 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
Rist forårsløg på panden i ca 1 min. Tilsæt revet ingefær, chili, 1½ tsk karry og kokosmælk.
Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt 1 spsk sojasauce.
Servér straks med kogte ris og evt lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.
Håber maden smager!