5 dages holdbarhed
4 stk pizza - 2 slags: skinke & mozzarella og salami & skinke
Ny opskrift
Under 12 min
2 Ingredienser
2 slags italienske pizzaer bagt i stenovn og efter traditionelle opskrifter. Der er 2 stk fuldkornspizza skinke&mozzarella og 2 stk pizza salami&skinke. Pizzaerne leveres frosne. Der er 4 stk for 189,-.
2 slags italienske pizzaer bagt i stenovn og efter traditionelle opskrifter. Der er 2 stk fuldkornspizza skinke&mozzarella og 2 stk pizza salami&skinke. Pizzaerne leveres frosne. Der er 4 stk for 189,-.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Pizza skinke/salami
2 stk
Pizza skinke
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1402 kcal
- Fedt:
- 50 g
- Kulhydrater:
- 164 g
- Protein:
- 74 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Hvis du har tiden, så lad pizzaen tø 10 min ved stuetemperatur først. Reducer da ovntidel til ca 7 minutter.
Forvarm varmluftsovnen til 220 grader.
Fjern folien og placér pizzaen på en rist.
Sæt risten i ovnen og bag pizzaen i ca. 10-12 minutter.
Håber maden smager!