4 stk pizza - 2 slags: skinke & mozzarella og salami & skinke
5 dages holdbarhed

4 stk pizza - 2 slags: skinke & mozzarella og salami & skinke

Ny opskrift
Under 12 min
2 Ingredienser
2 slags italienske pizzaer bagt i stenovn og efter traditionelle opskrifter. Der er 2 stk fuldkornspizza skinke&mozzarella og 2 stk pizza salami&skinke. Pizzaerne leveres frosne. Der er 4 stk for 189,-.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Pizza skinke/salami
    2 stk
    (Gluten, Soja, Mælk, Laktose)
    Pizza skinke
    2 stk
    (Gluten, Mælk, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    1402 kcal
    Fedt:
    50 g
    Kulhydrater:
    164 g
    Protein:
    74 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Hvis du har tiden, så lad pizzaen tø 10 min ved stuetemperatur først. Reducer da ovntidel til ca 7 minutter.

     Forvarm varmluftsovnen til 220 grader.
    Fjern folien og placér pizzaen på en rist.
    Sæt risten i ovnen og bag pizzaen i ca. 10-12 minutter.
    Håber maden smager!