Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler

3.82 (185)
Under 35 min
9 Ingredienser
En orientalsk inspireret, lækker ret, der er smagfuld uden at være stærk med smag fra bl.a. hvidløg, honning, soja og ingefær. Serveres med forårsløg, sukkerærter og nudler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
1 fed
Ingefær
15 g
Forårsløg
1 bundt
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Honning
½ spsk
Hønsebouillon
⅓ pose
Fuldkornsnudler
150 g
(Gluten, Hvede)
Sukkerærter
75 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 505 kcal
  • Fedt: 6 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Del kyllingen i mindre stykker. Pil hvidløg og hak fint. Skræl og riv ingefær. Skyl forårsløg og snit dem fint.
Bland kylling, hvidløg, ingefær, salt og peber i en skål. Varm list olie på en pande ved god varme og brun kyllingen på alle sider.
Tilsæt sojasauce, honning, ½ dl vand og bouillon til kødet. Steg yderligere ca. 7 min. Kyllingen skal være gennemstegt.
Kog nudler i letsaltet vand i 5 min. Kog ærterne sammen med nudlerne de sidste 2 min. Hæld vandet fra.
Vend nudler og sukkerærter med kyllingen. Drys forårsløg over og servér.
Håber maden smager!