Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Black Angus oksecuvette
Ny opskrift
Under 55 min
1 Ingredienser
Få kød i absolut verdensklasse med en oksecuvette på ca. 1,5 kg af Black Angus kødkvæg, der er opdrættet i Uruguay i Sydamerika, så der er mad til mange eller til flere dage. Pris 259 kr.
Få kød i absolut verdensklasse med en oksecuvette på ca. 1,5 kg af Black Angus kødkvæg, der er opdrættet i Uruguay i Sydamerika, så der er mad til mange eller til flere dage. Pris 259 kr.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Oksecuvette
1.5 kg
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 792 kcal
- Fedt:
- 56 g
- Protein:
- 72 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen eller ovnen på 200 grader varmluft. Puds kødet for evt. sener og rids fedtsiden, krydr med salt og peber og grill/steg den på indirekte varme 35-40 minutter alt efter hvor rødt du kan lide det. Benyt evt. stegetermometer. Tag kødet af og lad det hvile ca. 15 minutter.
De store sorte Black Angus kødkvæg opdrættes i hjertet af den sydamerikanske pampas i det nordlige Uruguay. Her ligger også nogle af verdens mest moderne slagterier. Black Angus kødkvæg er simpelthen verdensklasse (synes vi og slagteren). Efter slagtningen modnes kødet i 2 dage ved 10-12 grader. For kvalitetens skyld sker modningen ved ophængning i nøglebenet, så kødfibrene rigtig strækkes. Modningen fortsætter ved 2 grader under den lange sejltur til Danmark. Der er mad til mange eller til flere dage i den flotte oksecuvette på ca. 1,5 kg.
Håber maden smager!