2 slags franske frosttærter - porre og lorraine
5 dages holdbarhed

2 slags franske frosttærter - porre og lorraine

Ny opskrift
Under 30 min
2 Ingredienser
De klassiske franske tærter produceres efter traditionel opskrift af familieejet fransk virksomhed med mere end 20 års erfaring. Her kan du prøve 2 slags - porretærte og den klassiske quiche lorraine. Perfekt til nem aftensmad eller en frokostret. Der er 2x2 stk á 400 g til 199 kr.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Porretærte
    2 stk
    (Æg, Gluten, Mælk, Laktose)
    Quiche lorraine tærte
    2 stk
    (Æg, Gluten, Mælk, Selleri, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    997 kcal
    Fedt:
    58 g
    Kulhydrater:
    90 g
    Protein:
    29 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tilberedes i ovn fra frossen tilstand. Forvarm ovn til 180°C. Tag tærten ud afaluminiumsformen og placer den på en bageplade midt i ovnen. Bag den i ca.25-30 minutter.
    Quiche Lorraine er en kendt, traditionel fransk tærte, og producenten producerer denne klassiske tærte efter de franske traditioner.  I Frankrig er Quiche Lorraine fast på menukortet på de fleste caféer og bistroer især til frokost og gerne med en grøn salat til. Porretærte eller som det hedder på fransk "tarte au poireaux" er en kendt, traditionel fransk tærte, og producenten producerer denne klassiske tærte efter de franske traditioner. I Frankrig vil du ofte finde  porretærte på menukortet på de fleste caféer og bistroer især til frokost og gerne med en grøn salat til. Tærterne produceres af en fransk familieejet virksomhed, der i mere end 20 år har specialiseret sig i produktionen af bl.a. frosne tærter. Fabrikken er placeret i det vestlige Frankrig. De har stor fokus på produktudvikling og højkvalitet og får så mange af deres råvarer som muligt fra Frankrig. Der lægges stor vægt på råvarerne, der skal være af højeste og kvalitet, og så er de i særdeleshed kendt for deres dej. Tærtedejen skal have den helt rette smag, konsistens og sprødhed, og derefter fyldes med de bedste råvarer af højeste kvalitet. 
    Håber maden smager!