Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Thai karry med søde kartofler og kylling
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Denne lækre ret fra Thailand med kylling og søde kartofler kan være hot, men du har muligheden for selv at justere styrken. Her er masser af smag og god mæthed.
Denne lækre ret fra Thailand med kylling og søde kartofler kan være hot, men du har muligheden for selv at justere styrken. Her er masser af smag og god mæthed.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Fuldkornsris
135 g
Sød kartoffel
1 stk
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Champignon
250 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Saucejævner
1 tsk
Rød karrypaste
⅓ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 873 kcal
- Fedt: 41 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Skræl de søde kartofler og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt, fjern frøene og skær i små tern. Rens forårsløg og skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
Skær kødet i tern på 2 cm. Varm 2 spsk olie i en wok eller en dyb pande ved stærk varme. Lynsteg kødet i ca. 2 min.
Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon og lynsteg i yderligere 2 min.
Rør kokosmælk, saucejævner og karrypasta sammen TIP: Brug mindre, hvis du ikke ønsker retten så stærk, og smag til med salt. Hæld i wokken, bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre ca. 7 min.
Servér med de kogte ris.
Håber maden smager!