VEGETAR: Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish
Vegetar
4 dages holdbarhed

VEGETAR: Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish

3.72 (112)
Under 30 min
11 Ingredienser
Forrygende og lækker ret til en kødfri dag. Der er masser af smag og knald på farverne i denne spændende og anderledes sammensætning med æggepandekager med tilbehør.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Rødbeder
100 g
Bredbladet persille
1 drys
Æg
4 stk
(Æg)
Bagepulver
¼ tsk
Kikærter
120 g
Spidskommen
1 tsk
Citron
½ stk
Svampemix (champignon)
75 g
Svampemix (markchampignon)
75 g
Syltede rødløg
75 glas
Snittet spidskål
300 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
487 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
30 g
Protein:
24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl rødbede, skær i 2x2 cm tern og kog dem møre i ca. 12 min. i vand der lige dækker.
Skyl og hak persille. Blend eller pisk æg, ¾ af persillen, ¼ tsk bagepulver, salt og peber til en ensartet konsistens.
Varm en pande op med olie. Steg 2 tynde æggewraps og lad dem køle let af.
Hæld vandet fra rødbederne. Blend rødbeder, ½ ds kikærter uden væde, 1 tsk spidskommen, 1 spsk citronsaft, ½ tsk. salt, 2 spsk olie og evt. lidt vand til en lækker cremet hummus.
Rens svampene, og skær i grove stykker. Rist hårdt af på en pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
Hæld rødløgsrelish og snittet kål i skåle.
Servér æggepandekagerne med rødbedehummus, kål og svampe. Top med rødløgsrelish og drys med det sidste persille.
Håber maden smager!