2 dages holdbarhed
Glaseret laks med spinat og vildrisblanding
Ny opskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Laks glaseret i bl.a. honning og soja, serveret med vildrisblanding, spinat og grove rødder. Masser af god smag!
Laks glaseret i bl.a. honning og soja, serveret med vildrisblanding, spinat og grove rødder. Masser af god smag!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Vildrisblanding
175 g
Sojasauce
1 spsk
Honning
1 tsk
Laksefilet med skind
300 g
Jordskokker
150 g
Citron
½ stk
Babyspinat
150 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 776 kcal
- Fedt:
- 31 g
- Kulhydrater:
- 89 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i ca. 25 min. for lav varme.
Bland 1 spsk soja, 1 tsk honning, lidt salt og peber. Læg laksen i et ildfast fad med bagepapir, pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min.
Skræl eller skrub jordskokker, skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande, smag til med salt, peber og 2 spsk citronsaft.
Skyl spinat, kom i panden til jordskokkerne et øjeblik så den falder sammen.
Servér laksen med ris og jordskokker.
Håber maden smager!