Grillet tun med ingefær-limesauce, frisk pasta og broccoli
5 dages holdbarhed

Grillet tun med ingefær-limesauce, frisk pasta og broccoli

Ny opskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Den friske sauce med ingefær og lime serveres enten kold eller lun til den grillede tun. Frisk pasta og broccoli sætter prikket over i'et. Fisken har været frosset.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Broccoli
½ stk
Frisk pasta
150 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Ingefær
15 g
Lime
½ stk
Friskost med purløg
100 g
(Mælk, Laktose)
Tunsteak (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
549 kcal
Fedt:
11 g
Kulhydrater:
44 g
Protein:
69 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

Du kan også stege fisken på en pande gerne en grillpande.
Del broccoli i bukketter, dæk med rigeligt vand (pastaen skal i senere), tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Kog 2 minutter, tilsæt 150 g pasta og kog videre 2-3 min.
Skræl imens ingefær og riv fint. Skyl lime, riv skallen af ½ lime fint. Skær resten af limen i både.
Er saucen for tyk, tilsæt lidt limesaft eller vand. Saucen kan lunes, hvis du foretrækker det.
Pensl tunen med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill den på direkte varme ca. 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse. De må gerne være let rosa indeni.
Top hver tunbøf med en skefuld sauce og servér med broccoli, pasta og limebåde.
Håber maden smager!