Italienske oksekødboller i pasta - pesto
5 dages holdbarhed

Italienske oksekødboller i pasta - pesto

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
1 Ingredienser
Italienske oksekødboller med soltørret tomat, oliven og italienske krydderier på en bund af pasta vendt i en cremet basilikum pesto. Topping af friske tomater, persille, bagt squash og italiensk salami fra Homemate. Tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Italienske oksekødboller med pasta
    2 bakke
    (Æg, Gluten, Mælk, Nødder, Svovldioxid, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 730 kcal
    • Fedt: 39 g
    • Kulhydrater: 71 g
    • Protein: 24 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    Sæt bakkerne i ovnen 15-20 min. til det tager lidt farve. Ovne er forskellige, så tjek retten efter 15 min. og giv den lidt længere efter smag og behag.
    Håber maden smager!