Kylling i rød karry
5 dages holdbarhed

Kylling i rød karry

3.31 (74)
Under 20 min
1 Ingredienser
Skøn asiatisk ovnklar ret med kylling i rød karry og jasminris fra Cofoco, der blot skal varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Kylling i rød karry
    2 bakke
    (Fisk, Mælk, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    355 kcal
    Fedt:
    16 g
    Kulhydrater:
    40 g
    Protein:
    12 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Holdbarhed ca. 8 dage på køl. Fryseegnet

    Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20 minutter. Hold øje med den da ovne er forskllige. Fjern folien og server.
    Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 6-7 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.
    Håber maden smager!