Fransk klassiker - coq au vin fra Cofoco
5 dages holdbarhed

Fransk klassiker - coq au vin fra Cofoco

Ny opskrift
Under 25 min
1 Ingredienser
Den færdige franske klassiker coq au vin med kartoffelmos og kylling fra Cofoco skal blot varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Coq au vin
    2 bakke
    (Mælk, Selleri, Svovldioxid, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    178 kcal
    Fedt:
    8 g
    Kulhydrater:
    14 g
    Protein:
    13 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Holdbarhed ca. 10 dage på køl. Fryseegnet

    Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Fjern folien og server.
    Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 4-5 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    Vi foreslår at servere en salat til, den skal du selv sørge for at købe ind til.
    Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.
    Håber maden smager!