Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Grill

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Slagterens gode skaftkoteletter af velfærdsgris med en skøn sommerlig salat af quinoa, paraguayo, bær, salatost og mandler. Koteletterne egner sig glimrende til grillen!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Quinoa-mix
125 g
Svinekotelet med skaft
2 stk
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Hyldeblomstsaft
2 tsk
Spidskål
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Fersken
1 stk
Blåbær
60 g
Saltede mandler
1 pose
(Nødder)
Salatost i kryddermarinade
50 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1139 kcal
  • Fedt: 72 g
  • Kulhydrater: 55 g
  • Protein: 69 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen. Koteletterne kan også steges på pande.
Kog 3 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk salt og kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
Pensl kødet med lidt olie og krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal tilberedes.
 Rør æbleeddike, sennep, hyldeblomstsaft og 2 spsk olivenolie sammen.
Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl fersken og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærene.
Steg ved høj varme 3 min. på hver side, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål og forårsløg i og vend rundt.
Bland fersken, bær, mandler og smuldret salatost i salaten og servér til de grillede koteletter.
Håber maden smager!