Tigerrejer med mangosalat og naanbrød
5 dages holdbarhed

Tigerrejer med mangosalat og naanbrød

Ny opskrift
Under 40 min
12 Ingredienser
Timm Vladimirs asiatisk inspirerede salat med eksotisk frugt som mango og papaya hertil stegte tigerrejer og naanbrød, mums for både øjne og gane.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Sukker
Hvidløg
1 fed
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Fiskesauce
2 spsk
(Fisk)
Sesamfrø
1½ pose
(Sesamfrø)
Mango
1 stk
Hakkede peanuts
1 pose
(Jordnødder, Nødder)
Skalotteløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pk
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
(Krebsdyr)
Naanbrød
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Skoleagurk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
781 kcal
Fedt:
20 g
Kulhydrater:
108 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Pil hvidløg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have det for stærkt). 
Bland chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce, olie og rørsukker i en (mini)blender, lad det trække, til resten af retten er færdig.
Rist sesamfrøene på panden, til de har taget lidt farve. Hak peanuts groft. 
Skræl mango og papaya, fjern sten og kerner og skær dem i helt tynde stave (julienne).
Pil løget og skær det i tynde ringe. Skyl og tør koriander og hak det groft.
Dup rejerne tørre og steg dem på en varm pande i lidt olie. De skal tage farve – i alt ca. 3-4 min. Lun imens brødet på en brødrister eller i ovnen.
Bland mango, papaya, skalotteløg, peanuts, koriander og sesamfrø og hæld så dressingen på og top med rejerne. Server med lunt naanbrød.
Håber maden smager!