Paella med tigerrejer og chorizo

Kalorielet

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Paella med tigerrejer og chorizo

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella. Her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Chorizo-pølse
35 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Gul peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Røget paprika
1 tsk
Basmatiris
135 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Grønne bønner
1 pakke
Kæmperejer (har været frosset)
175 g
(Krebsdyr)
Kikærter
½ dåse
Hvidløg
1 fed
Paprika
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 568 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon og 3 dl vand.
 Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt.
Dup imens rejerne tørre med køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme. Pil og pres hvidløg og tilsæt sammen med alm. paprika, salt og peber.
Bland rejer og kikærter i risene, smag til og servér.
Håber maden smager!