Bali wok med lynstegt oksekød og nudler
5 dages holdbarhed

Bali wok med lynstegt oksekød og nudler

Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
En rigtig lækker og sund ret fra øen Bali i Indonesien. Lynstegt oksekød får selskab af sprøde grøntsager og styrke fra sambal oelek - indonesisk chilisauce - og sødme fra ketjap manis - sød indonesisk soja sauce. retten serveres med nudler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Løg
⅔ stk
Rød peber
⅔ stk
Gulerod
1 stk
Broccoli
½ stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Ketjap Manis
3 spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Oksebouillon
½ pose
Saucejævner
2 tsk
(Mælk, Laktose)
Sambal oelek
1½ tsk
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Strimler af oksekød
300 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
836 kcal
Fedt:
26 g
Kulhydrater:
102 g
Protein:
48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
 Pil løg, halvér og skær i tynde både. Skyl og tør peberfrugt, fjern stok og kerner og skær i tern på ca. 2 cm. Skræl gulerødder og skær i tynde skiver. Skyl broccoli og del i små buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
 Pres hvidløg i en skål og bland med katjap manis, bouillon, saucejævner og sambal oelek (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt).
 Kom nudlerne i det kogende vand og kog 4 min. Skyl dem grundigt med koldt vand og lad dem dræne godt af.
Varm lidt olie i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min. Tag kødet op på en tallerken.
 Kom lidt mere olie i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.
Håber maden smager!