5 dages holdbarhed
Sautéskiver med mandler og lynstegte grøntsager
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Tag tynde skiver af magert skinkekød, panér dem i mandler, snit og steg de mange grønne grøntsager og du har på ½ time denne lækre og luksuriøse hverdagsret.
Tag tynde skiver af magert skinkekød, panér dem i mandler, snit og steg de mange grønne grøntsager og du har på ½ time denne lækre og luksuriøse hverdagsret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Selleri·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
Brune ris
2 dl
Hakkede mandler
50 g
Timian
½ tsk
Skinkeskiver af inderlår
300 g
Squash
⅔ stk
Forårsløg
2 stk
Solo hvidløg
½ stk
Sukkerærter
100 g
Rosiner
1 spsk
Rosmarin, frisk
1 drys
Kruspersille
1 drys
Citron
½ stk
Sennep
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 828 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 102 g
- Protein: 54 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
Blend ingredienserne til mandelraspen.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.
Håber maden smager!