Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og mos
25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og mos

Lidt anderledes hakkebøf pakket ind i sennep og sesam og serveret med fyldig 'slaw' af spidskål og mos af kartofler og gulerod.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2+1 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Rødvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Honning
1 spsk
Æble
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Snittet spidskål
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 671 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem grove stykker. Kog dem møre i usaltet vand ca. 15 min. i en gryde med låg.
  2. Hakkebøf: Form én hakkebøf pr. person. Smør hver af dem med 1 tsk sennep og vend dem i sesamfrø. Varm lidt olie eller smør op på en pande til høj varme. Brun bøfferne hurtigt, skru ned til middel varme og steg færdig 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Dressing: Rør creme fraiche, sennep, eddike og honning sammen og smag til med salt og peber.
  4. Spidskålsslaw: Skyl æble og bladselleri. Del æble i kvarte, fjern kernehus og snit i mindre stykker. Snit selleri i tynde skiver. Vend det i dressingen sammen med spidskål.
  5. Mos: Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerod. Mos dem til en grov konstistens og smag til med salt og peber. Servér hakkebøffer med mos og spidskålsslaw.