Sennepshakkebøf med mos og spidskålsslaw
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Sennepshakkebøf med mos

og spidskålsslaw
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Lidt anderledes hakkebøf pakket ind i sennep og sesam og serveret med fyldig 'slaw' af spidskål og mos af kartofler og gulerod.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sennep
2+1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Rødvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Honning
1 spsk
Æble
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Snittet spidskål
125 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 662 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 62 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem grove stykker. Kog dem møre i usaltet vand ca. 15 min. i en gryde med låg.
Form én hakkebøf pr. person. Smør hver af dem med 1 tsk sennep og vend dem i sesamfrø. Varm lidt olie eller smør op på en pande til høj varme. Brun bøfferne hurtigt, skru ned til middel varme og steg færdig 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Rør creme fraiche, sennep, eddike og honning sammen og smag til med salt og peber.
Skyl æble og bladselleri. Del æble i kvarte, fjern kernehus og snit i mindre stykker. Snit selleri i tynde skiver. Vend det i dressingen sammen med spidskål.
Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerod. Mos dem til en grov konstistens og smag til med salt og peber. Servér hakkebøffer med mos og spidskålsslaw.
Håber maden smager!