Sommer
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med sataysauce
4.03 (114)
Under 30 min
9 Ingredienser
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
Kokosmælk
¾ dl
Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Basmatiris
135 g
Skoleagurk
1 stk
Sukkerærter
150 g
Hjertesalat
1 stk
Træspyd
4 stk
Sataysauce
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 640 kcal
- Fedt: 20 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bland kokosmælk og karry med lidt salt og vend kyllingen i. Lad den trække mindst 10 min. i køleskabet, gerne længere.
Kog risene som anvist på posen.
Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit dem i mindre stykker. Skyl salat og skær i strimler. Bland det hele i en skål.
Sæt kyllingen på træspyd som på billedet TIP: Hvis det kniber med tiden, så undlad at sætte det på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande og steg kyllingen 4-5 min. på hver side ved mellemhøj varme til de er gyldne og gennemstegte.
Hæld sataysausen over spydene og giv det hele et hurtigt opkog.
Servér satayspyddene ris og grøn salat.
Håber maden smager!