Rød linsesuppe med kartofler, rødder og chorizo
4 dages holdbarhed

Rød linsesuppe med kartofler, rødder og chorizo

Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Fyldig suppe med masser af rodfrugter, krydret spansk chorizo pølse toppet friskost med urter, serveres med ristet bondebrød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Røde linser
1 dl
Tomat
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Pastinak
1 stk
Gulerod
1 stk
Bagekartoffel
2 stk
Grøntsagsbouillon
2 pose
Grønne bønner
100 g
Pancetta i tern
130 g
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
929 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
109 g
Protein:
40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg og skær i tern. Skræl pastinak, gulerod og kartofler og skær i tern (1,5 x 1,5 cm).
Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og steg løget og pancetta ved middelvarme i 2 min. Kog 1 L vand til bouillonen. Opløs 2 terninger i 1 L vand.
Tilsæt hvidløg, gulerod, pastinak og kartoffel til løget og vend godt rundt. Tilsæt 60 g linser til grøntsagerne.
Hæld bouillonen i gryden. Skru ned og lad simre ca. 10 min. Skyl og nip imens bønnerne og skær dem i mundrette stykker.
Udelad chorizoen hvis du vil have en vegetar ret.
Smag suppen til med salt og peber. Rist brødet på brødristeren. Hæld suppen i suppeskåle og læg 1 spsk friskost på toppen af hver skål, server med ristet brød evt. dryppet med lidt olivenolie.
Håber maden smager!