Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Salat orange
med confiteret andebryst og stegte kartoflerRetten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser
Skøn og anderledes salat med confiteret andebryst, stegte kartofler på sprød salat garneret med skiver af clementin eller appelsin og drys af vindruer og nødder - MUMS!
Skøn og anderledes salat med confiteret andebryst, stegte kartofler på sprød salat garneret med skiver af clementin eller appelsin og drys af vindruer og nødder - MUMS!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hasselnødder·
- Nødder·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Kartofler, små
400 g
Confiteret andebryst
1 stk
Rød balsamico
2 spsk
Appelsin
1 stk
Tranebær
1 pakke
Kålmix
100 g
Hasselnødder
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1088 kcal
- Fedt: 82 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 25 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Del kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og drys med salt og peber. Steg dem sprøde i ovnen ca. 20 min.
Tag andebrystet ud af emballagen, drys med lidt salt og peber og steg det i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 15 min.
Pisk balsamico med 2 spsk olivenolie, lidt revet appelsinskal og tranebær, smag til med lidt salt og peber.
Skræl appelsin og skær den i tynde skiver. Hæld evt. saft i dressingen. Hak hasselnødderne groft.
Fordel kålmixen på et stort fad eller i en skål. Vend med de stegte kartofler. Skær andebrystet i tynde skiver på den korte led og fordel dem over salaten. Kom appelsinskiver på. Fordel dressingen over og top med hasselnødder.
Håber maden smager!