Salat orange med confiteret andebryst og stegte kartofler
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Salat orange

med confiteret andebryst og stegte kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser
Skøn og anderledes salat med confiteret andebryst, stegte kartofler på sprød salat garneret med skiver af clementin eller appelsin og drys af vindruer og nødder - MUMS!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hasselnødder
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Kartofler, små
400 g
Confiteret andebryst
1 stk
Rød balsamico
2 spsk
(Svovldioxid)
Appelsin
1 stk
Tranebær
1 pakke
Kålmix
100 g
Hasselnødder
1 pose
(Nødder, Hasselnødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1088 kcal
  • Fedt: 82 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Del kartoflerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og drys med salt og peber. Steg dem sprøde i ovnen ca. 20 min.
Tag andebrystet ud af emballagen, drys med lidt salt og peber og steg det i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 15 min.
Pisk balsamico med 2 spsk olivenolie, lidt revet appelsinskal og tranebær, smag til med lidt salt og peber. 
Skræl appelsin og skær den i tynde skiver. Hæld evt. saft i dressingen. Hak hasselnødderne groft.
Fordel kålmixen på et stort fad eller i en skål. Vend med de stegte kartofler. Skær andebrystet i tynde skiver på den korte led og fordel dem over salaten. Kom appelsinskiver på. Fordel dressingen over og top med hasselnødder.
Håber maden smager!