Glaseret laks med citronstegte jordskokker og fuldkornsris
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Glaseret laks med citronstegte jordskokker

og fuldkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Laks glaseret i bl.a. honning og soja, serveret med fuldkornsris, spinat og lækre jordskokker. Masser af god smag!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornsris
135 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Honning
1 tsk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Jordskokker
½ pakke
Citron
½ stk
Babyspinat
100 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Urte kryddermix
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 716 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Kog risene som anvist på posen.
Bland soja, honning og lidt peber. Læg laksen i et ovnfast fad med bagepapir og pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen ca. 10 min.
Skræl eller skrub jordskokker og skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande. Smag til med salt, peber og citronsaft. Skyl spinat og kom i panden til jordskokkerne et øjeblik, så det falder sammen.
Bland creme fraiche med urte kryddermix.
Servér den glaserede laks med ris og citronstegte jordskokker og dressing til.
Håber maden smager!