Grillet burger med hummus og fritter

Grill

4 dages holdbarhed

Grillet burger med hummus

og fritter
Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
En nem og lækker ret for hele familien. Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne variation over burgeren til et super hverdagsmåltid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Hummus
125 g
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
908 kcal
Fedt:
39 g
Kulhydrater:
88 g
Protein:
50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Skær kartoflerne i tynde både og bland med lidt olie, salt og peber. Grill: Læg dem i en alubakke eller pak dem i 2 pakker med dobbelt stanniol og grill på direkte varme under låg ca. 20 min. Hold øje med dem, da temperaturen kan variere meget. Ovn: Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15-20 min.
Form en bøf pr. person og krydr med salt og peber. Grill: Steg bøfferne på direkte varme 4-5 min. på hver side. Pande: Varm lidt olie op til høj varme på en (grill)pande. Brun bøfferne på begge sider, så de får lidt stegeskorpe. Skru ned til middelvarme og steg færdig ca. 3 min. på hver side.
Skyl tomat og skær i skiver. Skyl salaten og del i blade. Pil løg og skær i tynde skiver.
Del bollerne og varm dem på grillen eller i ovnen i 3-4 min.
Smør bollerne med hummus og byg burgeren op af tomat, salat, løg og bøf. Servér med fritter til.
Håber maden smager!