4 dages holdbarhed
Mexipandekager
med kylling og sprød salatNy opskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Den varme kyllingekødsauce pakket i wraps’ene giver en god oplevelse af en lidt utraditionel hverdagsret, der er super hurtig at lave og mætter både mave, nysgerrighed og smagsløg.
Den varme kyllingekødsauce pakket i wraps’ene giver en god oplevelse af en lidt utraditionel hverdagsret, der er super hurtig at lave og mætter både mave, nysgerrighed og smagsløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Tortilla-wrap
4 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Mexico mix-krydderi
1 spsk
Madlavningsfløde
1½ dl
Majskerner
150 g
Bladselleri
2 stilk
Icebergsalat
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 618 kcal
- Fedt:
- 18 g
- Kulhydrater:
- 63 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Du kan også lune tortillas i microovn 20 sek. pr stk uden stanniol. Så skal du først gøre det lige inden servering.
Steg kyllingen på en pande i lidt olie ca. 5 min. på hver side. Drys 1 spsk krydderi på.
Tilsæt 1½ dl fløde og kog godt igennem. Hæld væden fra majsene, vend 150 g i saucen og smag til med salt og peber.
Høvl selleri i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Læg i iskoldt vand så de krøller sig sammen. Skær salaten i tynde strimler.
Fordel fyld, selleri og salat i tortillas. Rul sammen og spis dem straks.
Håber maden smager!