Pasta med wokstrimler og svampe i marsala flødesauce
4 dages holdbarhed

Pasta med wokstrimler

og svampe i marsala flødesauce
Ny opskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Nem ret med skinkestrimler i herlig fløde sovs med svampe og frisk rucola, smagt til med lidt marsala og serveret med pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Svampemix (champignon)
140 g
Svampemix (østershatte)
60 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Marsala cooking wine
2 spsk
(Svovldioxid)
Madlavningsfløde
1 dl
(Laktose)
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
610 kcal
Fedt:
12 g
Kulhydrater:
73 g
Protein:
52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Rens svampene og skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak ½ løg og 1 fed hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
Dup kødet tørt og lynsteg det i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg i 3-4 min.
Kog 250 g pasta al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
Kom kødet tilbage på panden, tilsæt 2 spsk marsala vin og 1 dl fløde, kog op og smag til med salt og peber.
Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.
Håber maden smager!