Pasta med kylling, citron og basilikum
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Pasta med kylling, citron og basilikum

3.38 (99)
Under 20 min
7 Ingredienser
En velsmagende og flot pastaret med kylling. Hurtig og enkel hverdagsmad for hele familien med smag fra citron, hvidløg og basilikum.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Solo hvidløg
⅔ stk
Citron
½ stk
Tomat
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Sukkerærter
100 g
Basilikum, frisk
¾ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 568 kcal
  • Fedt: 7 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pasta i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
Pil og hak hvidløg. Skær tynde skiver af citronskal, brug evt. en kartoffelskræller og pres saften. Del tomat, fjern kerner og skær i tynde strimler.
Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme, krydr med salt og peber og steg 4-5 min. på hver side til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg ved medium varme. Tilsæt citronskal og saft.
Skyl ærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm.
Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
Hak basilikum og vend i pastaen sammen med tomatstrimler. Servér straks.
Håber maden smager!