4 dages holdbarhed
Fuldkornspizza med chorizo, peberfrugt, rødløg og oliven
4.1 (388)
Under 30 min
10 Ingredienser
Glæd dig til denne skønne pizza med vores fuldkornspizzabund. Toppet med spansk chorizo, peberfrugt, rødløg, revet mozzarella og oliven. Pizzaen serveres med en let salat. MUMS!
Glæd dig til denne skønne pizza med vores fuldkornspizzabund. Toppet med spansk chorizo, peberfrugt, rødløg, revet mozzarella og oliven. Pizzaen serveres med en let salat. MUMS!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Pizzabund
2 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Revet ost
100 g
Oregano
1 tsk
Rødløg
1 stk
Gul peber
1 stk
Oliven
½ pakke
Chorizo-pølse
70 g
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1100 kcal
- Fedt: 43 g
- Kulhydrater: 131 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Smør sauce på bundene og drys med revet ost og oregano.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler. Afdryp oliven. Fordel rødløg og peberfrugt på pizzabunden og top med chorizo i skiver og oliven. Krydr evt. med salt og peber.
Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Hæld salaten op i en skål. Pisk eddike med 1½ spsk olie og lidt salt og peber og vend dressingen rundt i salaten.
Skær pizzaen i passende stykker og servér med salaten TIP: Du kan også toppe pizzaen med salaten.
Håber maden smager!