Glutenfri
4 dages holdbarhed
Velfærds-paprikakoteletter med æbleslaw og fuldkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Nem og lækker hverdagsmad med de marinerede koteletter en fyldig æbleslaw serveret med knas af ristede boghvedekerner og grove ris.
Nem og lækker hverdagsmad med de marinerede koteletter en fyldig æbleslaw serveret med knas af ristede boghvedekerner og grove ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Sukker
- Peber
- Olie
Fuldkornsris
135 g
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Avocado
⅔ stk
Kruspersille
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
Æbleeddike
1 spsk
Sennep
1 tsk
Kålmix
150 g
Græskar- & solsikkekerner
½ pose
Paprikamarineret kotelet - velfærd
300 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 934 kcal
- Fedt: 55 g
- Kulhydrater: 68 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl æble og skær i smalle både. Flæk avocado, fjern stenen og skær avocadokødet i tern. Skyl og hak persille.
Rør creme fraiche, æbleeddike og sennep sammen og smag til med ½ tsk sukker, lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med kålmix, rødløg, æble og avocado.
Opvarm en pande med 1 tsk olie og rist boghvedekernerne på panden i et par min. til de er sprøde og knasende. Krydr med en smule salt og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Opvarm den samme pande igen med ½ spsk olie og steg koteletterne i 2-3 min. på hver side til de er let rosa indeni. Krydr med lidt salt og peber.
Du kan også blande risene i slawen. Drys med hakket persille og ristede kerner.
Håber maden smager!