Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler

3.86 (65)
Under 20 min
10 Ingredienser
Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Hønsebouillon
½ pose
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Majsstivelse
½ spsk
Sukkerærter
75 g
Rød peber
1 stk
Fuldkornsnudler
175 g
(Gluten, Hvede)
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Bønnespirer
½ pakke
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 605 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 67 g
  • Protein: 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og bland soja og majsstivelse i. Rør godt rundt og sæt til side.
 Skyl ærter og peberfrugt. Fjern kernehus fra peberfrugten og skær den i tynde strimler.
Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
 Kom ingefær/hvidløg/chili i olie i en wok eller sautérpande og varm op til høj varme. Svits kyllingen 1-2 min. så det får farve. Tilsæt grøntsagerne og steg endnu 1 min. Tilsæt bouillonen og lad det simre 3-4 min. til det tykner let.
Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, drys med sesamfrø og vend det godt rundt.
Håber maden smager!