Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Sweet 'n sour med kylling
3.9 (228)
Under 35 min
12 Ingredienser
En rigtig skøn klassisk, asiatisk sweet and sour ret med kylling og ananas. Enkelt, lækkert og nemt.
En rigtig skøn klassisk, asiatisk sweet and sour ret med kylling og ananas. Enkelt, lækkert og nemt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Sukker
- Olie
Basmatiris
135 g
Pasteuriseret æggehvide
½ bæger
Majsstivelse
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
2 fed
Hvidvinseddike
1½ spsk
Tomatpuré
1 spsk
Chiliflager
⅓ tsk
Rød peber
1 stk
Løg
¾ stk
Bambusskud
½ dåse
Ananas i tern
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 567 kcal
- Fedt: 4 g
- Kulhydrater: 86 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Bland æggehvide, majsstivelse og ½ tsk salt i en skål. Vend kyllingen i blandingen og lad stå.
Kom presset hvidløg, vineddike, tomatpuré, 1½ dl vand, 1-1½ spsk sukker, ½ tsk salt og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), i en lille gryde og kog ved lav varme 5 min.
Skyl og rens peberfrugt og skær i tern. Pil løg og skær i tynde både.
Varm lidt olie op i en wok eller sautérpande og brun kyllingen af på alle sider. Tag kyllingen af panden og steg grøntsagerne i 1 min. Hæld væden fra bambusskuddene og kom dem i. Tilsæt også sur-sød sauce og ananas med saft og kog op. Tilføj kyllingen, når saucen koger og lad det simre med ca. 4 min. til kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet lidt.
Servér retten med ris til. Spis evt. retten med spisepinde, hvis du skulle have dem i skuffen.
Håber maden smager!