2 dages holdbarhed
Kokoskarry ristaffel med fisk
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Inspireret af det indonesiske ristaffel, her i en nem udgave med fisk i cremet kokoskarrysovs med dry-selv tilbehør som revet gulerod, æbler i tern og kokosmel. Et hit for hele familien og en sjov måde at spsie fisk på.
Inspireret af det indonesiske ristaffel, her i en nem udgave med fisk i cremet kokoskarrysovs med dry-selv tilbehør som revet gulerod, æbler i tern og kokosmel. Et hit for hele familien og en sjov måde at spsie fisk på.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Ris
2 dl
Kulmulefilet uden skind
275 g
Lime
½ stk
Pak choy
½ stk
Grøntsagsbouillon
⅓ terning
Karry
1½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Kokosmel
½ dl
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 827 kcal
- Fedt:
- 33 g
- Kulhydrater:
- 96 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Kom 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog under låg og kog derefter i 12 minutter. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær fisken i mundrette bidder og fordel den i et smurt ildfast fad, riv skallen af ½ lime og pres 1 spsk limesaft over fisken, krydr med salt og lidt peber.
Skyl pak choy og snit den i tynde strimler og fordel over fisken. Kog vand og opløs ½ bouillonterning i 1 dl vand.
Varm olie i en gryde og tilsæt 1½ spsk karry og sautér kort. Tilsæt bouillon og kog op. Tilsæt kokosmælk og smag til med salt og peber.
Hæld kokoskarry sovsen over fiskefadet og sæt det i ovnen ca. 10 minutter.
Kom imens kokosmel i en lille skål. Skræl og riv gulerod, del æblet i kvarte, fjern kernehus og skær i tern og kom også dem i en skål.
Server risene med kokoskarryen med fisk og lad hver især selv toppe med de forskellige toppings efter smag og behag.
Håber maden smager!