Avocadoburger med røget laks og kartoffelbøf

Sommer

4 dages holdbarhed

Avocadoburger

med røget laks og kartoffelbøf
Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Anderledes burger med røget laks og en "bøf" af kartoffelmos med purløg og slikærter, garneret med frisk babyspinat og avocadoskiver. Det giver en spændende og virkelig lækker burger!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Bagekartoffel
1 stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Purløg, frisk
½ pk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Avocado
1 stk
Babyspinat
50 g
Røget laks (har været frosset)
150 g
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
576 kcal
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
65 g
Protein:
30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartoffel og skær i mindre stykker. Kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). 
Snit purløg fint. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Flæk avocado og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske og skær i skiver. Skyl spinaten.
Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med purløg, salt, peber og slikærterne. Form 2 bøffer af mosen.
Læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.
Håber maden smager!