Sommer
4 dages holdbarhed
Avocadoburger
med røget laks og kartoffelbøfNy opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Anderledes burger med røget laks og en "bøf" af kartoffelmos med purløg og slikærter, garneret med frisk babyspinat og avocadoskiver. Det giver en spændende og virkelig lækker burger!
Anderledes burger med røget laks og en "bøf" af kartoffelmos med purløg og slikærter, garneret med frisk babyspinat og avocadoskiver. Det giver en spændende og virkelig lækker burger!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Byg·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Bagekartoffel
1 stk
Burgerbolle
2 stk
Purløg, frisk
½ pk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Avocado
1 stk
Babyspinat
50 g
Røget laks (har været frosset)
150 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 576 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 65 g
- Protein:
- 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl kartoffel og skær i mindre stykker. Kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Snit purløg fint. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Flæk avocado og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske og skær i skiver. Skyl spinaten.
Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med purløg, salt, peber og slikærterne. Form 2 bøffer af mosen.
Læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.
Håber maden smager!