Salat med entrecotes, nudler, stegt grønt, nudler og vindruer
4 dages holdbarhed

Salat med entrecotes, nudler, stegt grønt, nudler og vindruer

Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
En forrygende, spændende og anderledes middagssalat med stegt eller grillet oksehøjrebs entrecotes, nudler, krydret og stegt grønt, druer samt en lækker marinade. Perfekt til en grillaften!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Oksebøf, striploin steak
2 stk
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Squash
½ stk
Æble
⅔ stk
Rødløg
½ stk
Spidskommen
½ tsk
Rucola salat
75 g
Vindruer
75 g
Tranebær
25 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
917 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
107 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Du kan også stege kødet på en pande gerne grillpande. Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem på direkte varme ca. 6 min. i alt for medium, mindre for rød og mere for gennemstegt. Vend dem undervejs.
Sæt bøfferne til side mens du tilbereder resten.
Sæt en gryde over med rigeligt vand og kog 200 g nudler 4 min. Skyl dem kort i koldt vand.
Skyl og skær ½ squash i kvarte tern, skyl æblet, fjern kernehus og skær det i tynde både. Pil løg og skær det i tynde både.
Steg squash, æbler og løg i lidt olie, til de er møre. Tilsæt ½ tsk spidskommen, salt og peber og vend godt rundt.
Skyl rucola og druer. Skær bøfferne i tynde skiver på tværs. På et stort fad lægges rucola, nudler, stegte grøntsager og skiveskåret kød.
Halver druerne og fordel dem over salaten, drys med tranebær. Bland 1 spsk eddike og 1 spsk olie med lidt salt og peber og dryp det over salaten og server.
Håber maden smager!