Grillbøf med jordbærsalsa og kartofler
2 dages holdbarhed

Grillbøf med jordbærsalsa og kartofler

Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Duften og smagen af sommer med en frisk og farvestrålende jordbær- og melonsalsa til en god grillbøf. Retten serveres med kartofler. Det er enkelt og lækkert til en god sommeraften.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Peber
    • Salt
    Kartofler, små
    500 g
    Melon
    ½ stk
    Jordbær
    200 g
    Rødløg
    ¼ stk
    Appelsin
    ½ stk
    Basilikum
    1 drys
    Honning
    1 tsk
    Oksemedaljon
    2 stk
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    777 kcal
    Fedt:
    20 g
    Kulhydrater:
    106 g
    Protein:
    44 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Frisk basilikum bør opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

    Tænd grillen. Sæt kartoflerne over i letsaltet vand og kog dem ca. 15 min.
    Del melonen, fjern kerner og skær den halve fri af skallen. Skær jordbær og melonkød i små tern.
    Skær ¼ rødløg i tynde strimler. Riv appelsinskal og pres derefter saften af ½ appelsin. Snit basilikum fint.
    Bland melon, jordbær, løg, appelsinskal og saft, 1 tsk honning, 1 spsk olie, lidt salt og peber og basilikum i en skål.
    Lad salsaen trække på køkkenbordet, indtil retten er klar.
    Dup kødet tørt, pensl med lidt olie og drys med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side alt efter hvor rød du ønsker den.
    Server bøffen med salsa og kartofler.
    Håber maden smager!