Enebærbøf med bacon, ovnkartofler og sprød, grøn waldorfsalat
4 dages holdbarhed

Enebærbøf med bacon, ovnkartofler og sprød, grøn waldorfsalat

3.97 (70)
Under 30 min
9 Ingredienser
Hakkebøf krydret med knust enebær og omviklet med bacon. Serveres med sprød, grøn waldorfsalat og små ovnstegte kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
500 g
Hakket oksekød
300 g
Stødt enebær
1 tsk
Bacon
2 skiver
Æble
1 stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Vindruer
125 g
Hjertesalat
⅔ stk
Yoghurt, stikkelsbær
½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
836 kcal
Fedt:
43 g
Kulhydrater:
65 g
Protein:
48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
Bland kødet med 1 tsk knust enebær, ½ tsk salt og ¼ tsk peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middelvarme på en pande med lidt olie til de er gennemstegte.
Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri og snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten og del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld ¾ dl yoghurt over. Kværn evt. lidt peber over til sidst.
Servér salaten til bøffen og kartoflerne.
Håber maden smager!