3 dages holdbarhed
Pizza med søde kartofler, chorizo og mango
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Pizza med inspiration fra Afrika med søde kartofler, chorizo og en frisk mango topping – anderledes og velsmagende.
Pizza med inspiration fra Afrika med søde kartofler, chorizo og en frisk mango topping – anderledes og velsmagende.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
Pizzadej
400 g
Sød kartoffel
1 stk
Frisk mozzarella
¾ stk
Chorizo-pølse
70 g
Yoghurt naturel
1 spsk
Forårsløg
1 bundt
Rucola salat
50 g
Salvie, frisk
1 pakke
Mango
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 899 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 133 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2°C for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (over-under varme). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
Skræl kartoffel og skær i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skyl skiverne godt i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarella ud over bundene.
Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, så de dækker hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizoskiver, læg dem på og dryp yoghurt på i små toppe hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie.
Bag pizzaerne i 10-12 min. til skorpen bliver gylden. Byt rundt på dem halvvejs.
Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Vend det hele sammen i en skål.
Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping. Den kan også servéres som tilbehør ved siden af.
Håber maden smager!