Glutenfri
4 dages holdbarhed
Brændende grøn kærlighed med porre og pancetta
4.07 (68)
Under 35 min
6 Ingredienser
En dejlig klassiker med ekstra grønt twist og sprøde tern af pancetta. Toppes med ristet kålmix, porre og valnødder. Klimabelastning 1,1 kg CO2e
En dejlig klassiker med ekstra grønt twist og sprøde tern af pancetta. Toppes med ristet kålmix, porre og valnødder. Klimabelastning 1,1 kg CO2e
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Valnødder·
- Laktose·
- Mælk·
- Nødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Smør
Broccoli
1 stk
Bagekartoffel
3 stk
Valnøddebrud
½ pose
Pancetta i tern
130 g
Porre
1 stk
Kålmix
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 757 kcal
- Fedt: 36 g
- Kulhydrater: 77 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl broccoli og skær den i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog broccoli og kartofler i en gryde med usaltet vand i 12 min. til det hele er mørt. Hæld vandet fra, men gem 1 dl til mosen. Mos grøntsagerne til grov mos med 1 spsk smør og 3 spsk kogevand. Smag til med salt og peber. Tilsæt mere kogevand, hvis du gerne vil have mosen tyndere.
Rist imens valnødderne på en varm, tør pande til de er let gyldne. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
Steg pancetta på en pande ved høj varme til det er sprødt. Afdryp på køkkenrulle.
Rens porre og skær den i tynde skiver. Hæld 1 spsk olie på panden og steg porre og kålmix i ca. 5 min. til de er møre, men stadig med lidt bid. Krydr med salt og peber.
Anret kål og porre oven på den grønne mos og drys med pancetta og valnødder.
Håber maden smager!