Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Klassisk salade nicoise
3.99 (83)
Under 30 min
10 Ingredienser
Prøv denne franske klassiker - salade nicoise med den dejlige kombination af tun, æg, oliven og sprøde grøntsager og kartofler. En dejlig, smagfuld og nem ret.
Prøv denne franske klassiker - salade nicoise med den dejlige kombination af tun, æg, oliven og sprøde grøntsager og kartofler. En dejlig, smagfuld og nem ret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Fisk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
Kartofler
400 g
Æg
2 stk
Grønne bønner
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tun i vand
1 dåse
Cherrytomater
250 g
Oliven
1 pakke
Rødløg
⅓ stk
Hvidvinseddike
1 spsk
Sennep
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 604 kcal
- Fedt: 32 g
- Kulhydrater: 43 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Halvér kartoflerne og kog i letsaltet vand, der lige dækker i 12-15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7-8 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
Nip imens den hårde stilk af bønnerne og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 5-7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den på salaten. Skyl og halvér tomaterne og læg dem oven på tunen.
Hæld væden fra oliven og fordel efter lyst over salaten (eller servér dem ved siden af). Pil løg, halvér det, skær i tynde skiver og fordel løg over salaten. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten.
Bland eddike, sennep og 2 spsk olie godt og smag til med lidt salt og peber. Hæld dressingen over salaten lige inden servering.
Håber maden smager!