2 dages holdbarhed
Sprøde fiskefiletter på salat og tyrkiske fladbrød
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser
Sprødstegte skrubbe- eller rødspættefiletter på salatbund toppet med agurkeskiver, dild og forårsløg. Serveret med en uimodståelig ærtepuré samt tyrkiske fladbrød.
Sprødstegte skrubbe- eller rødspættefiletter på salatbund toppet med agurkeskiver, dild og forårsløg. Serveret med en uimodståelig ærtepuré samt tyrkiske fladbrød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Salt
- Peber
Skrubbe-/rødspættefilet
275 g
Pasteuriseret æg
⅔ bæger
Rasp
1 dl
Sukkerærter
75 g
Icebergsalat
⅓ stk
Agurk
1 stk
Hakkede mandler
1 pose
Hvidløg
1 fed
Fladbrød
2 stk
Dild
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 813 kcal
- Fedt: 25 g
- Kulhydrater: 104 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel 40 g mel, æg og 1 dl rasp krydret med salt og peber på hver sin tallerken. Vend fisken i mel, æg og til sidst rasp.
Skold 75 g ærter. Hæld koldt vand på og skær dem i små stykker. Skyl salat, del i blade. Skyl agurk, halvér på langs og skær i tynde skiver.
Varm olie op på en pande. Steg fisken på begge sider til den er gylden og sprød, ca. 3 min. på hver side. Sæt til side på en tallerken.
1 spsk olie) og 1 spsk vand til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Lun evt. fladbrødene let på en brødrister (de kan også spises kolde).
Læg salatbladene på et stort fad. Læg en fisk på hvert salatblad. Drys med agurk og top med klippet dild. Servér ærtepuré og brød til.
Håber maden smager!