Fyldte ovnbagte peberfrugter med sprød salat
4 dages holdbarhed

Fyldte ovnbagte peberfrugter med sprød salat

Ny opskrift
Under 45 min
12 Ingredienser
Fyldte ovnbagte peberfrugter, som man ofte laver dem i Provence i Sydfrankrig, nemlig uden kød men med mættende fyld her med en spændende blanding af korn, ærter og linser. Serveres med en frisk og sprød salat med æbler. Dejligt på en kødfri dag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kornmix, quick cook
1.5 dl
(Gluten)
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Græsk krydderiblanding
2 tsk
Rød peber
2 stk
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Creme fraiche
½ dl
(Mælk, Laktose)
Salatmix Toscana
150 g
Æble
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
40 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sennep
1 tsk
(Selleri, Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
571 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
75 g
Protein:
20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog 1 dl korn mix i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt 10 minutter under låg, hæld overskydende vand fra.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skyl og halver peberfrugterne på den lange led, så stilken så vidt muligt bevares, fjern kerner og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Pil og hak ½ løg og 1 fed hvidløg. Bland kogt korn mix med løg, hvidløg, 2 tsk græsk krydderi, ½ tsk salt og peber, 50 g revet ost og ½ dl creme frisk.
Fordel fyldet i de 4 halve peberfrugter og bag dem i ovnen ca. 15 minutter.
Pisk 1 spsk eddike med 1½ spsk olie, 1 tsk sennep og lidt peber. Kog vand og skold ærterne, skyl derefter i koldt vand og skær i mindre stykker.
Hæld salaten i en skål. Skyl æble, del i kvarte, fjern kernehus og skær dem i tern og bland i salaten sammen med ærterne. Fordel dressingen over salaten.
Server de ovnbagte peberfrugter med sprød salat.
Håber maden smager!