Vegetar
5 dages holdbarhed
Broccolideller med quinoa og spidskålssalat
3.65 (72)
Under 40 min
12 Ingredienser
Lækre, grønne deller med broccoli og quinoa serveret med en frisk spidskålssalat med dild og citron. Masser af dejlig mæthed og ikke mindst grønt.
Lækre, grønne deller med broccoli og quinoa serveret med en frisk spidskålssalat med dild og citron. Masser af dejlig mæthed og ikke mindst grønt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Mel
- Peber
- Olie
Quinoa-mix
65 g
Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Broccoli
1 stk
Revet ost
50 g
Dild, frisk
1 pakke
Citron
½ stk
Pasteuriseret æg
1 bæger
Spidskommen
½ tsk
Spidskål
¼ stk
Græsk yoghurt
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 667 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 84 g
- Protein: 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl quinoa i koldt vand. Kog i en en gryde med rigeligt letsaltet vand i 15 min. Hæld overskydende vand fra, skyl i koldt vand og lad dryppe godt af.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Pil løg og hvidløg. Skyl broccoli og del i grove stykker. Kom det hele i en foodprocessor eller minihakker og blend til en jævn masse. Tilsæt ost, halvdelen af dilden, lidt fintrevet citronskal, æg, spidskommen, 1 dl mel og lidt salt og peber. Blend det igen til det samler sig og rør sammen med quinoa. Tilsæt evt. lidt ekstra mel, hvis konsistensen bliver for våd.
Snit spidskålen fint og kom det i en skål. Hak resten af dilden. Rør yoghurt med 1 spsk citronsaft og resten af den hakkede dild. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og riv lidt citronskal på toppen.
Varm en stegepande op med en god sjat olie. Form dellerne til golfbold størrelse og tryk dem let flade. Steg dem ved middlehøj varm ca. 2-3 min på hver side. Servér broccolidellerne med spidskålssalat og kogte kartofler.
Håber maden smager!