Indisk curry med blomkål, kikærter og naanbrød
Vegetar
5 dages holdbarhed

Indisk curry med blomkål, kikærter og naanbrød

3.91 (130)
Under 40 min
14 Ingredienser
Det indiske køkken er kendt for sine smagfulde og mættende vegetarretter. Denne indiske curry er ingen undtagelse med masser af grøntsager, kikærter og serveret med brød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Løg
½ stk
Gulerod
2 stk
Bagekartoffel
1 stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Blomkål
½ stykke
Tomatpuré
½ pakke
Spidskommen
1½ tsk
Karry
1 pose
Honning
1 spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kikærter
1 dåse
Koriander, frisk
½ pakke
Naanbrød
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 906 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 135 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hak fint. Skræl gulerødder og kartofler og skær i grove tern. Skyl blomkål og skær i buketter. Kom ingefær/hvidløg/chili i olie i en stor gryde og steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
Tilsæt tomatpuré, spidskommen, karry og lidt salt. Steg i yderligere 1 min. Tilsæt honning, bouillon og 2 dl vand. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min.
 Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander til pynt) og varm igennem.
Lun brødene på en brødrister. Pensl evt. med lidt vand, inden de lunes.
Drys den indiske curry med koriander og servér med lune naan og creme fraiche.
Håber maden smager!