Grillet portobello-burger med spidskålssalat

Grill

4 dages holdbarhed

Grillet portobello-burger med spidskålssalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Lækker vegetarret med grillede portobello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Peber
Grøntsagsbouillon
½ pose
Belugalinser
75 g
Portobello-svampe
300 g
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Forårsløg
1 bundt
Snittet spidskål
125 g
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 625 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 70 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Du kan også tilberede på en pande.
Opløs bouillon i 3 dl kogende vand. Skyl linserne i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde og kog 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
 Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber. Del bollerne og rist dem på begge sider på grillen eller en brødrister.
 Skyl og tør persille og forårsløg. Skær forårsløg i tynde ringe og hak persille groft. Bland begge sammen med spidskål i en skål. Vend de færdigkogte linser i. Kom halvdelen af hvidløgsdressingen hen over salaten.
 Skyl tomat og skær i skiver. Smør resten af hvidløgsdressingen på bollerne og læg de grillede svampe på. Fyld tomat og lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.
Håber maden smager!