Laksesteak med grøn couscous og persilleyoghurt
4 dages holdbarhed

Laksesteak med grøn couscous

og persilleyoghurt
3.97 (72)
Under 35 min
10 Ingredienser
Stegt laksesteaks serveret med couscous-salat, der sjældent har smagt bedre, og græsk yoghurt med rigeligt persille.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Broccoli
1 stk
Hvidløg
1 fed
Couscous
125 g
(Gluten, Hvede)
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Rosiner
1 pose
Citron
½ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
767 kcal
Fedt:
36 g
Kulhydrater:
69 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

 Brug gerne stokken på broccolien. Damp i ca. 3 min. i en gryde med lidt vand under låg. Afdryp og blend til couscous lignende konsistens.
Pil og pres hvidløg. Kom 2 dl vand i en gryde og bring i kog. Tilsæt ½ tsk salt, halvdelen af hvidløget og couscous. Sluk for varmen og lad stå med låg i 4 min.
Skær agurk i små tern og hak løg fint. Riv skal af citron og pres saften. Vend couscous med broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt citronskal og saft og dryp 1 spsk olie over. Smag til med salt og peber.
Steg laksen på en (grill)pande ved høj varme ca. 3 min. på hver side.
Skyl og hak persille. Rør yoghurt med hakket persille og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Servér laksen med grøn couscous og persilleyoghurt.
Håber maden smager!