2 dages holdbarhed
Fajitalaks med chipotledressing stegte tomater og spinatkartofler
3.94 (191)
Under 20 min
8 Ingredienser
Spændende og anderledes mexicansk inspireret fajitalaks serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!
Spændende og anderledes mexicansk inspireret fajitalaks serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Kartofler
500 g
Babyspinat
30 g
Cherrytomater
125 g
Laksesteak (butterfly)
2 stk
Mexico mix-krydderi
2 tsk
Æble
⅔ stk
Yoghurt naturel
2 spsk
Chipotle-sauce
2 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 599 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 54 g
- Protein: 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kog kartoflerne i letsaltet vand der netop dækker, ca. 15 min.
Skyl spinat. Skyl tomaterne. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
Krydr laksen på alle sider med 2 tsk mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
Skyl æble og riv ½ æble groft. Bland med 2 spsk yoghurt og 2 tsk chipotle. Smag til med salt og peber.
Servér laksen med kartofler vendt med spinat, chipotledressing og tomater.
Håber maden smager!