Hvid fisk i karry-kokossauce med æble
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hvid fisk i karry-kokossauce med æble

Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Lækker hvid fisk af torskefamilien i en smagfuld karry-kokossauce der sammen med æble og gulerod giver en fantastisk smag til retten. Serveres med ris og et drys peanuts.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
135 g
Porre
½ stk
Gulerod
2 stk
Karry
1 spsk
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Æble
1 stk
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
714 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
74 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

 Kog risene som anvist på posen.
Rens porre og skær i ½ cm tykke skiver. Skræl gulerødder og riv dem groft. Steg porre dem sammen med revet gulerod i olie på en pande eller gryde 2-3 min. ved middel varme uden de bliver brune.
Tilsæt karry og kokosmælk og lad simre for svag varme 5 min. Smag til med salt og peber.
Skær fisken i mundrette stykker. Læg dem ned til grøntsagerne og lad simre med 4-5 min.
Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Skær hver båd i tynde skiver. Kom æble i gryden og vend rund. Drys med peanuts og koriander lige inden servering. Servér med ris til.
Håber maden smager!