Grill
4 dages holdbarhed
Grillet torsk med couscoussalat
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Denne ret med grillet fisk sprudler af grøntsager og sundhed og med inspiration fra middelhavsområdet får du smag fra oliven, salatost og couscous.
Denne ret med grillet fisk sprudler af grøntsager og sundhed og med inspiration fra middelhavsområdet får du smag fra oliven, salatost og couscous.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Couscous
125 g
Forårsløg
½ bundt
Dild, frisk
½ pk
Kinaradise
½ stykke
Salatost i kryddermarinade
50 g
Cherrytomater
200 g
Timian, frisk
½ pk
Citron
½ stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Oliven
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 590 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 58 g
- Protein:
- 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kom couscous i en stor skål, bland med 2½ dl kogende vand og 2 tsk olivenolie, rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen og lad det trække i 10 min. under låg.
Skræl kinaradise, skær det tynde skiver, evt på mandolinjern. Snit forårsløg fint, pluk dild og hak det, halvér cherrytomaterne.
Vend kinaradise, forårsløg, dild, tomat, salatost (TIP: Hæld marinaden fra, hvis du vil have det mindre fedt) med couscoussen. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft. Vend fisken i timian med lidt olivenolie, salt og peber. Grill: Læg fisken på dobbelt stanniol penslet med olie. Steg ca. 2 min. på hver side ved direkte varme. Pande: Varm lidt olie op på en (grill)pande ved høj varme. Steg fisken ca. 2 min. på hver side.
Skær citron i både. Servér grillet torsk med couscoussalat og citronbåde til.
Håber maden smager!