Svinekoteletter i kokoslime og chili med grillede ferskner og squash
5 dages holdbarhed

Svinekoteletter i kokoslime og chili med grillede ferskner og squash

Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Spændende og anderledes grillret med svinekoteletter og lækker kokoslime sauce med frisk sødme fra de grillede friske ferskner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
200 g
Kokosmælk
1 dl
Lime
½ stk
Rød chili
⅓ stk
Karry
½ tsk
Kotelet
2 stk
Fersken
1 stk
Squash
½ stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Honning
2 tsk
Sojasauce
2 tsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Peanuts
½ pose
(Jordnødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
896 kcal
Fedt:
39 g
Kulhydrater:
94 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk. salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Ryst kokosmælk godt, hæld 1 dl i en skål. Riv skallen og pres saften af ½ lime ned i kokosmælken.
Skyl chili, fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have retten for stærk). Hak ½ chili groft og bland i kokosmælken.
Tilsæt ½ tsk. karry og salt til kokosmælken. Læg kødet i marinaden og sæt i køleskab til det skal grilles.
Skyl og del ferskner. Fjern sten, pensl snitfladen med olie, og drys med salt og peber.
Skyl ½ squash, skær i ½ cm tykke skiver på langs.
Skrab marinaden af kødet, kom den i en gryde og kog igennem ved middel varme 2-3 min. Tilsæt ½ terning bouillon opløst i ¾ dl kogende vand, smag evt. til med salt og karry.
Grill koteletterne 4 min. på hver side. Grill fersknerne med snitfladen nedad ca. 2 min. Dryp squash med olie, krydr med salt og peber og grill dem 1-2 min. på hver side.
Bland 1 spsk. honning og 1 spsk. soja, og dryp over de grillede ferskner. Hak peanuts. Hæld kokossaucen over kødet, drys med peanuts og servér med kogte ris, grillede ferskner og squash.
Håber maden smager!